Despre Site

Acest site este destinat să devină o platformă de comunicare pe domeniul cunoașterii, prevenției, tratării și vindecării bolilor specifice femeilor.

Denumirea afacereamea.ro trebuie inteleasa ca preocupareamea.ro… Nu totul este o afacere ce implica bani… Site-ul afacereamea.ro a fost inceput prin 1996 ca o initiativa pentru personalizarea informatiei pentru utilizatorul ei: sa fie disponibila functie de trebuintele, momentul si locul necesar acestuia.

Pe masura trecerii timpului site-ul devine din ce in ce mai complet, mai interactiv. Pentru ca nu se bazeaza doar pe munca, timpul si banii fondatorilor ci si pe cele ale partenerilor nostri si ale membrilor inscrisi in site, doritori sa si ajute, nu doar sa primeasca ajutor.

El cuprinde

  • CONȚINUT = articole descriptive, sfaturi, rețete, adrese
  • COMUNITATE = discuții
  • COMERȚ = vânzare de materiale și servicii din domeniu

Despre dvs

Sunteti interesat/a de prevenirea, ingrijirea si vindecarea bolilor specifice femeilor. Nu stiti cauza si modurile corecte de preventie si tratament.

Gasiti aici o comunitate in care persoane cu acelasi interes cu al dvs se preocupa, se informeaza reciproc si se ajuta unii pe altele.

Puteti cere ajutor. Puteti contribui si dvs cu experienta dvs.

Despre modalitatea de abordare

Zalmoxis, regele nostru (spunea un medic dac) care este un zeu, ne spune că, după cum nu trebuie să încercăm a îngriji ochii fără să ţinem seama de cap, nici capul nu poate fi îngrijit neţinându-se seama de corp, tot astfel trebuie să dăm îngrijire trupului împreună cu sufletul; şi iată pentru ce medicii greci nu se pricep la cele mai multe boli: pentru că ei nu cunosc întregul pe care îl au de îngrijit. Dacă acest întreg este bolnav, partea nu poate fi sănătoasă. Căci, zicea el, toate lucrurile bune şi rele pentru corp şi pentru om în întregul său vin de la suflet şi de acolo curg (ca dintr-un izvor) de la cap la ochi. Trebuie deci – mai ales şi în primul rând – să tămăduim izvorul răului, ca să se poată bucura de sănătate capul şi tot restul trupului.

Incercam sa punem calul inaintea carutei nu invers cum face medicina moderna (ce isi trage radacinile din cea greceasca)…